Bindweefselmassage & Lypomassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen.

Met een bindweefselmassage stimuleer je het lichaam om sneller bindweefselcellen aan te maken, dit zorgt voor een betere huidstructuur en een stevigere huid.

 

Hoe werkt een bindweefselmassage?

 

Bindweefsel is het meest voorkomende steunweefsel in het lichaam.

Het zit onder andere in de huid, pezen, gewrichten, botten, kapsels van organen en in de wanden van slagaders. Het is opgebouwd uit verschillende soorten cellen en bindweefselvezels.

Bij een bindweefselmassage oefen je invloed uit op de bindweefsellaag van het lichaam. Dit is de laag tussen de spieren en de opperhuid ( bovenste laag van de huid ). Hiermee prikkel je de bindweefselcellen. Door de prikkeling gaat het lichaam sneller nieuwe cellen aanmaken en ook worden er meer bindweefselvezels aangemaakt.

 

Met een bindweefselmassage krijg je een betere

– een betere huidstructuur en stevigere huid

– een betere doorbloeding van de huid

– een betere aanvoer van de voedingsstoffen

– een betere afvoer van de afvalstoffen

– en een betere zuurstoftoevoer

 

Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen en acne ontstaan.

De huid ziet er egaal, glanzend en jonger uit.

 

 

Lypossage

Lypossage is een massage met technieken voor figuurcorrectie zonder medische ingrepen. Het helpt uw figuur te verstevigen.

Het is een massage waarbij de bloedcirculatie goed wordt aangezet zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen concentreren, worden afgevoerd.

Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel verwijderd, waardoor de huid van de heupen, billen, benen, armen, buik, rug, decolleté en gezicht strakker, mooier en wordt de huidomvang en cellulitis minder.
Tevens helpt de behandeling voor:

– het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht.

– een positieve invloed op de geest

– vermindering van rimpels

– gaat veroudering tegen

– bij toepassing in het gelaat heeft lypossage ook een liftende werking, waardoor u er jonger uit zult gaan zien.

Een gezond leef en eetpatroon, minimaal 2 à 2½ liter water per dag drinken en bewegen zoals fietsen, wandelen en andere sportactiviteiten vormen een must voor het lichaam, uw figuur heeft er baat bij.

Lypossage is de meest veilige massage techniek voor het lichaam. De intensieve grepen kunnen in het begin enigszins gevoelig zijn.